Ik ben getrouwd met mijn lieve man Rene en samen hebben we een hond genaamd Joep.
We wonen aan een prachtig park in Enschede en zijn beiden zelfstandig ondernemers.
Ik houd van Yoga, Fitness, lopen met Joep, koken en gezellig samen eten, een wijntje op z’n tijd sla ik ook niet af.

Op mijn 18de vertrok ik naar Zwitserland om daar aan boord van een Rijn-schip te werken. Ik reisde door naar Zuid-Frankrijk voor een baan als hostess, solliciteerde bij de KLM en vond daar mijn inspiratie om coach te worden. Dit is wat ik het allerliefste doe.

Na mijn carrière binnen de KLM vertrok ik naar Qatar om daar voor de privévloot van de Emir te werken. Bij terugkomst in Nederland richtte ik mijn eigen bedrijf op. Ik ontwikkelde door cultuur en mens geïnspireerde trainingen, gericht op onze persoonlijke ontwikkeling.

Doordat ik van een actief beroep naar een minder actief beroep ging werd ik wat dikker en futloos. Ik vergat mijn levensstijl aan te passen; meer sporten en minder eten.
Ik volgde het Personal Body Plan met succes! Tijd om me om te laten scholen tot Personal Body Coach en anderen hiermee te gaan helpen.
Het PBP huurt me nu sinds 3 jaar in als Personal Body Coach.
Mijn bedrijf is inmiddels omgedoopt naar Vitabulous ‘fit en fabulous over 40’
Hiermee bied ik een op een begeleiding voor vrouwen over de 40 naar een fittere levensstijl.

Momenteel ben ik bezig met ‘Docenten 2’ van de Yoga school Eschede. Rust inbouwen in je leven vind ik dan ook erg belangrijk.
Inmiddels heb ik mijn  opleiding tot gewichtsconsulente met succes afgerond en ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.